RMN Diagnostica a ajuns în orașul Victoria

Articol RMN

RMN Diagnostica, unul din cei mai importanți operatori de servicii medicale private din Brașov și Sibiu, anunță demararea lucrărilor unei investiții derulate în scopul deschiderii a unei noi policlinici în orașul Victoria, județul Brașov.

Noul punct de lucru va oferi, în primă etapă consultații și investigații diabet zaharat, nutriție și boli metabolice și endocrinologie, urmând ca, mai apoi, policlinica să înglobeze cabinete de cardiologie, neurologie, ortopedie, dermatologie, psihiatrie, urologie și nefrologie.
Totodată, prin parteneriatul cu Synevo, va fi inaugurat și un punct de recoltare analize medicale.

Referindu-se la acest eveniment, dr. Alexandru Bozan, managerul general RMN Diagnostica, a declarat că:
„Inaugurarea ambulatorului de specialitate susține planurile noastre de extindere în județul Brașov. Este o comunitate în plină dezvoltare, iar deschiderea unei clinici aici, nu face altceva decât să vină în întâmpinarea pacienților și să le ofere servicii medicale integrate, la cele mai înalte standarde.
Echipa este formată din medici, asistente și personal de suport, toți cu experiență și dorința de a pune pacientul pe primul loc.
Vom continua planul de extindere la nivel de țară și vom pune accent pe calitatea actului medical acolo unde vom activa.”

Rețeaua de centre medicale RMN Diagnostica reunește 5 locații în 3 județe din țară, oferind imagistică medicală, policlinici de specialitate și reabilitare medicală.