Credem că fiecare interacțiune cu pacienții noștri este o oportunitate!

Blog

 • Ecografia generală/ clasică- Știați că?

  14 ianuarie, 2020

  Ecografia ne poate da detalii despre organele interne, dar şi despre sân, testicule, vase de sânge, noduli la nivelul pielii? De menţionat un tip de ecografie care s-a dezvoltat foarte mult, cea din sarcină (3D, 4D).

  Citește
 • Ecografia Doppler- Știați că?

  14 ianuarie, 2020

  Ecografia Doppler vasculară/arterială este un test noninvaziv folosit pentru a estima fluxul de sânge din arterele și venele corpului?

  Citește
 • Rezonanță magnetică RMN la Cluj-Napoca

  14 ianuarie, 2020

  Clinica este dotată cu un aparat RMN Siemens, având cea mai nouă tehnologie de scanare. Ne mândrim cu o echipă de medici, specialiști în radiologie și imagistică medicală, dedicați pacienților lor, fiind într-o continuă perfecționare.

  Citește
 • Tiroidita autoimună Hashimoto poate fi diagnosticată la RMN Diagnostica

  Tiroidita autoimună Hashimoto poate fi diagnosticată la RMN Diagnostica

  10 ianuarie, 2020

  Tiroidita autoimună Hashimoto, cunoscută și sub numele de tiroidită limfocitară cronică, este o boală autoimună, în care sistemul imunitar atacă glanda tiroidă. Face parte din categoria bolilor inflamatorii ale tiroidei, alături de tiroidita acută și tiroidita subacută.

  Citește
 • Electromiografia EMG- Știați că

  Electromiografia EMG – Știați că?

  10 ianuarie, 2020

  Centrele noastre din Sibiu, Brașov și Făgăraș, pun la dispoziție pacienților posibilitatea efectuării investigațiilor de Electromiografie EMG, în sistem privat, prin aparate performante, timp scurt de așteptare, investigare și rezultate precise.

  Citește
 • Rezonanța magnetică RMN - RMN DIANOSTICA Sibiu, Brasov, Cluj

  Rezonanța magnetică RMN- Știați că?

  10 ianuarie, 2020

  Centrele noastre din Sibiu, Brașov și Cluj- Napoca, pun la dispoziție pacienților posibilitatea efectuării investigațiilor de rezonanță magnetică RMN, atât în contract CAS, cât și în sistem privat

  Citește
 • Alergie si Raceala - Rmn diagnostica Brasov

  Alergie sau Răceală?

  9 ianuarie, 2020

  Răcelile sunt cauzate de sute de virusuri. Când unul din aceste virusuri ajunge în corpul unei persoane, sistemul imunitar îl atacă.

  Citește
 • Osteodensitometrie DEXA la RMN Diagnostica Sibiu

  8 ianuarie, 2020

  În cadrul policlinicii RMN Diagnostica Sibiu, pacienții pot beneficia de investigații de osteodenstitometrie DEXA, pentru măsurarea densității osoase în diagnosticarea osteoporozei.

  Citește