RMN Diagnostica investește în dezvoltarea medicinei private, în orașul Săliște, Sibiu

Articol RMN

RMN Diagnostica investește în dezvoltarea medicinei private, în orașul Săliște, Sibiu

Noul proiect medical presupune deschiderea unei policlinici cu multiple specialități, printre care: diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, endocrinologie, neurologie etc., urmând ca, pe parcurs, în funcție de cerințele locuitorilor, să se ia în calcul o extindere a activității.

Dr. Alexandru Bozan, manager general RMN Diagnostica : „Mereu ne-am dorit să ajungem aproape de oameni. După această perioadă grea, obiectivul nostru este să ne dezvoltăm și în comunitățile mici, acolo unde pacienții au cea mai mare nevoie de specialiști, fără a mai fi nevoie să parcurgă distanțe mari, pentru a fi consultați și tratați corespunzător. Prin echipa medicală, asistenți și prin personalul de suport, punem accent pe calitatea actului medical și pe comunicarea deschisă cu pacientul. Sibiul reprezintă locul nașterii acestei rețele de centre medicale și ne dorim ca, prin cât mai mulți sibieni tratați și vindecați, să devenim lideri în sănătate, jucând un rol esențial în societate.”

Rețeaua de centre medicale RMN Diagnostica a apărut pe piața serviciilor medicale în anul 2007, iar de atunci este în continuă dezvoltare, ajungând să dețină, în acest moment, 6 centre, în 3 județe din țară, oferind servicii medicale integrate: imagistică medicală, policlinici cu specialități multiple, reabilitare medicală, dar și analize de laborator.

Adresa: strada Spitalului nr. 39, oraș Săliște, județul Sibiu