medic specialist oncologie dr claudia aldea

Dr. Claudia Aldea, medic specialist oncologie medicală

Articol Oncologie

De ce am ales specialitatea oncologie medicală?

Am obținut oncologie medicală cumva din întâmplare, sau asa am crezut atunci, la rezidențiat…după anul V de facultate eram inverșunată că vreau obstetrică-ginecologie, nu mă vedeam făcând altceva!Când am fost cu punctajul și lista de specialități în față, am intrat în panică.

Mă gândeam că OG o să mă distanțeze de familie și nu-mi doream asta! Postul de Onco îl văzusem pe liste, dar știam că o să- l ia un coleg de-al meu cu punctaj mai mare. Nu mai știam încotro, cu toate că erau opțiuni multiple la îndemână… și dintr-o dată am auzit că acest coleg nu-l ia…și m-am trezit în fața comisiei că solicit postul de oncologie din ﹰBrașov.

A fost din capitolul „așa a fost să fie”! Nimic întâmplător pentru că, într-adevar atunci când m-am apucat de facultatea de medicină mi-am dorit să pot face mai mult decât am facut pentru mama mea la un moment dat în viață…dar uitasem! Mi-au amintit oameni dragi acest aspect și atunci am conștientizat că noi chiar ne programăm în viață aceasta și că se întâmplă, la un moment dat chiar se întâmplă…cu bucurie și împlinire!

Cum văd colaborarea cu RMN Diagnostica?

Un parteneriat mai mult decât profesional! O prietenie cu oameni frumoși, cu suflet deschis și dorința de a ajuta, o echipă tânără, dinamica și cu mult entuziasm! Văd o colaborare frumoasă și de lungă durată…așa cum mi-am programat-o cândva în sufletul meu.

Mesajul meu pentru pacienți?

Le transmit dorința de a spera, de a crede și de a accepta! Le doresc înțelepciunea de a se opri, de a analiza în prezent și în trecut, și de a se descoperi, pe ei înșiși, ca un întreg : minte, trup, suflet!