Dr. Ioana Stroe – intrebari si raspunsuri

Articol Endocrinologie

Cum am ales endocrinologia?

Încă de la primul contact cu sistemul endocrin am simțit o atracție deosebită și interes pentru aprofundarea și descoperirea tainelor și particularităților acestuia.

Endocrinologia este un domeniu dinamic, în continuă dezvoltare, cu patologie diversă și tratamente noi, care mă stimulează să învăț, să fiu în permanență bine informată pentru binele pacientului. De asemenea m-a impresionat complexitatea și rolul esențial al hormonilor în creșterea și dezvoltarea organismului, apoi în menținerea sănătății și a stării de bine.

Ce înseamnă pentru mine RMN Diagnostica?

RMN Diagnostica este un centru medical care m-a surprins plăcut prin profesionalism, bunăvoință și disponibilitate permanentă a personalului. Apreciez mult oportunitatea oferită pentru îmbogățirea experienței profesionale și desfășurarea activității într-un mediu primitor, care încurajează colaborarea interdisciplinară și creează un cadru optim pentru un act medical de calitate.

Mesajul meu pentru pacienți?

Consider esențială educația pentru sănătate și promovarea unui stil de viață echilibrat, o afecțiune fiind mai simplu de prevenit decât de tratat. Sănătatea este de neprețuit, iar în sprijinul ameliorării calității vieții și menținerii stării de sănătate vă putem oferi sfaturi și consultații de specialitate.