Consultații și investigații Medicină internă Brașov

Articol Dermatologie, Medicină internă

Doctor Mihai Greavu, medic specialist Medicină internă, medic specialist Gastroenterologie, cu competență în Ecografie generală:

Medicina internă este specialitatea medicală care evaluează integral, atât istoricul pacientului, cât și starea sa de sănătate, asigurând un diagnostic corect și un plan de tratament în cazul afecțiunilor acute sau cronice ale unuia sau mai multor organe interne.

Pentru mine medicina internă este “regina specialităților medicale” deoarece pacienții suferă de mai multe afecțiuni, iar medicul internist ar trebui să fie următorul medic, după cel de familie, care trebuie să vadă bolnavul și să decidă care va fi următorul pas în urmărirea lui. Astfel, se evită și excesul de consulturi medicale care pot să nu fie necesare.

Medicina internă modernă înseamnă obligatoriu completarea examenului clinic cu o ecografie generală, pentru că există afecțiuni care sunt depistate numai ecografic.

Medicina internă este disciplina medicală de bază, centrată pe pacient, bazată pe știință și supusă principiilor etice și holistice de îngrijire.

Domnul doctor acordă consultații de specialitate Medicină internă, gratuit, în baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist. De asemenea, acesta efectuează și Ecografii abdominale, în sistem cu plată și în baza asigurărilor de sănătate private.

În curând, consultații Gastroenterologie, în contract CAS!

RMN Diagnostica Brașov⠀
Str. Hermann Oberth, Nr. 8, Brașov
0368 005 773 // 0372 955 522 // 0765 112 402
www.rmn-diagnostica.ro // ambulator@rmn-diagnostica.ro