Testați-vă, GRATUIT, auzul, la RMN Diagnostica Sibiu!

Articol ORL

Știați că pierderea sau deteriorarea auzului (hipoacuzia) afectează toate grupele de vârstă? Organizația Mondială a Sănătății (OMS) susține că minim 5% din întreaga populație are un tip de surditate.
Trăim și suntem înconjurați zilnic de zgomote care pe termen lung afectează, iremediabil, organismul uman. Poluarea fonică este la fel de periculoasă pentru noi ca și poluarea aerului sau cea a mediului.
Centrul medical RMN Diagnostica Sibiu vine în ajutorul dumneavoastră cu o campanie menită să vă depisteze orice tip de scădere de auz, de la primele semne.

Cei din jur vă atrag atenția că dați televizorul prea tare?
Vi se pare că auziți, dar nu înțelegeți clar când vă vorbește cineva, încet sau cu spatele?
Tinnitusul (zgomote, țiuituri în urechi) anunță, de cele mai multe ori, un început de surditate. Totodată, senzația de ureche înfundată poate fi dată de prezența unui dop cerumen, a unei otite sau a unei alte afecțiuni ORL.

Pe lângă o examinare otoscopică a urechilor de către un tehnician acustician (Oana-Maria Matei) puteți efectua gratuit si o audiogramă tonală liminară (testul/investigația standard pentru depistarea unei hipoacuzii – un test simplu, noninvaziv sau dureros).

În cazul în care tehnicianul depistează o afecțiune ce se poate trata medicamentos sau chirurgical, aceasta vă poate emite o trimitere către departamentul ORL, pentru a fi examinați de către un medic de specialitate.
E mai ușor sa previi decât să tratezi. Programează-te și află cât de bine auzi!

Screening auditiv desfășurat în perioada 29.07.2019- 01.09 2019.

În cadrul policlinicii RMN Diagnostica Sibiu , pacienții pot beneficia de consultații oto-rino-laringologie (ORL) și de investigații de specialitate video-fibroscopii nazo-faringo-laringiene, efectuate de medici cu foarte bună pregătire profesională, folosind cea mai nouă aparatură în domeniu.

Strada Someșului nr.19
Telefon 0269243121
contact@rmn-diagnostica.ro
www.rmn-diagnostica.ro