Terapia cu lumină BIOPTRON

Articol Kinetoterapie

Terapia cu lumină BIOPTRON poate fi folosită ca metodă naturală pentru sprijinirea capacităților regenerative și de reechilibrare ale organismului, stimulând astfel corpul să își folosească propriul potențial de vindecare. Odată ajunsă în țesuturi, energia luminii promovează biostimularea (adică stimulează în mod pozitiv diversele procese biologice din organism, intesificând astfel, funcțiile corpului).

În medicină, tehnologia BIOPTRON este utilizată și acceptată la scară largă ca dispozitiv medical ușor de utilizat, eficient și non-farmacologic. S-a demonstrat că susține tratamentul conservator al leziunilor acute și cronice, precum și al rănilor postoperatorii.

Caracteristicile deosebite ale BIOPTRON Light permit luminii să penetreze nu doar pielea, ci și în țesuturile de bază. Astfel, efectul pozitiv al BIOPTRON Light nu se limitează doar la zona pielii tratate.

În cadrul centrului medical RMN Diagnostica Brașov, puteți beneficia de terapia cu lumină BIOPTRON, efectuată de doamna Daniela Czelny, kinetoterapeut.

Informații și programări:
BRAȘOV
Telefon 0372955522// 0368005773 // 0765112402
Strada Hermann Oberth nr. 8 (zona Uranus- Piața Astra)
www.rmn-diagnostica.ro
ambulator@rmn-diagnostica.ro