Infografic SIBIU GENERAL RMN Diagnostica

RMN Diagnostica Sibiu, un reper pe piața medicală sibiană

Articol Radiologie / Imagistică

Suntem o clinică medicală în care pacienții pot găsi răspunsurile, fără a mai fi nevoiți să facă drumuri la diferite specialități.

De peste 12 ani contribuim la creșterea calității vieții pacienților sibieni, prin accesul facil la serviciile medicale, punându-le la dispoziție aparatură de diagnosticare de cea mai bună tehnologie în domeniu.

Prin dezvoltarea echipei medicale, de la an la an, cu medici din toate specialitățile, am ajuns să oferim un centru medical integrat, acolo unde pacientul este investigat și tratat, într-o singură locație.

RMN Diagnostica Sibiu este în relație contractuală cu Casa Județeană de Sănătate Sibiu, astfel că pacienții asigurați pot beneficia de consultații și investigații de specialitate, gratuit, în baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist.

Centrul nostru din Sibiu pune la dispoziția pacienților:

  • Policlinică cu consultații acoperind aproape toate domeniile de specialitate;
  • Rezonanță magnetică RMN;
  • Ecografii generale;
  • Ecografii Doppler;
  • Electromiografii EMG;
  • Fibroscopii;
  • Osteodensitometrie DEXA;
  • Laborator de analize medicale;
  • Medicina muncii cu abonamente personalizate în funcție de cerințele companiei.

De asemenea, ne mândrim cu parteneriatul încheiat cu spitalul Medipol Mega Istanbul, iar atunci când echipa noastră de medici descoperă un caz deosebit, specialiștii din Turcia ne ajută în tratamentul precis.

În ultimul an am pus accent pe echipele multidisciplinare și am încurajat mereu acordarea celei de-a doua opinii medicale- second opinion. Astfel, organizăm anual sesiuni de second opinion, cu medici specialiști din cadrul centrului Medipol Mega, toate acestea pentru că punem mereu pacientul pe primul loc.

Asigurarea sănătății și punerea la dispoziția celor suferinzi a întregii noastre expertize este dovada de respect și de implicare din partea echipei RMN Diagnostica Sibiu.

Sănătatea și zâmbetele pacienților sunt garanția succesului și a progresului nostru!

Pentru informații, tarife și programări ne găsiți în:
SIBIU
Strada Someșului nr.19
Telefon: 0269243121
www.rmn-diagnostica.ro
contact@rmn-diagnostica.ro