R.M.N. Diagnostica sărbătoreşte trei ani de existenţă cu reduceri pentru braşoveni

Articol RMN

De trei ani pe piata medicala din Brasov si de zece ani pe cea din Romania, R.M.N. Diagnostica doreste sa multumeasca pentru increderea acordata centrului medical brasovenilor, medicilor colaboratori si echipei pentru efortul depus in tot acest timp.

Ne dorim sa crestem incredera pacientilor nostri in serviciile pe care le acordam, accesul la un diagnostic si tratament rapid, corect si accesibil. In cei trei ani de la deschiderea centrului din Brasov, am oferit investigatii de imagistica medicala IRM de orice tip si fiecare succes a devenit un motiv serios sa-l depasim.

Acum, la trei ani de la inaugurarea centrului din Brasov, oferim si consultatii de specialitate, ortopedie, neurologie si nu ne vom opri aici, ne dorim sa oferim tuturor pacientilor acces la investigatii moderne facil, fara timp de asteptare.

Datorita increderii si sprijinului dumneavoastra suntem siguri ca vom reusi tot ce ne-am propus.

La cei trei ani aniversari, in perioada 11 iunie -1 iulie oferim tuturor pacientilor interesati un pret promotial de 333 de lei pentru investigatia nativa si 533 de lei la investigatiile cu substanta de contrast.