RMN Diagnostica, partener al Congresului Societății Române de Neurorchirurgie 2019

Articol Neurochirurgie

Miercuri, 16 octombrie, a debutat cea de-a 45-a ediție a Congresului Societății Române de Neurorchirurgie, eveniment organizat anul acesta la Sibiu, în parteneriat cu Asociația Neurochirurgie Sibiu și Universitatea Lucian Blaga . Congresul aduce în fața comunității medicale (și nu numai) o parte dintre cei mai importanți neurochirurgi ai lumii.

Centrul medical RMN Diagnostica este anul acesta Bronze Partner și ne onorează prezența la eveniment, având ocazia să ne prezentăm serviciile pe care le oferim în clinicile noastre, dar și departamentul de radiologie și imagistică medicală – rezonanță magnetică RMN și computer tomograf CT.
„Congresul va reuni zeci de specialiști de nivel mondial din Europa, Asia, Africa și Statele Unite ale Americii, care vor prezenta cele mai noi proceduri și tehnici în domeniul neurochirurgiei care sunt aplicate în marile centre medicale ale lumii.

Evenimentul înglobează cea de a 24-a ediție a Cursului Francofon de Neurochirurgie și cea de a 3-a ediție a simpozionului adresat Asistenților Medicali. Prin acest eveniment se dorește abordarea unui program științific foarte interesant, cu participare din partea centrelor medicale și academice românești recunoscute și certificate internațional”, transmite Dr. Mircea Vicențiu Săceleanu, președintele Congresului și vicepreședintele Societății Române de Neurochirurgie.

Pentru mai multe detalii despre Congres click Aici .