RMN Diagnostica – Centru de Imagistică de la Făgăraș – Tehnologie avansată pentru diagnostic precis

Articol Radiologie / Imagistică

În era medicinei moderne, diagnosticarea precisă și promptă joacă un rol crucial în îngrijirea pacienților.

Centrul de Imagistică RMN Diagnostica Făgăraș s-a impus ca un punct de referință în furnizarea serviciilor de imagistică medicală de înaltă calitate în Țara Făgărașului. Echipat cu tehnologie avansată: un aparat de Rezonanță Nucleară Magnetică (RMN) începând cu acest an, dar și cu un aparat de Tomografie Computerizată (CT), cu personal medical specializat, acest centru asigură o gamă completă de servicii de imagistică, care permit medicilor să obțină informații esențiale pentru stabilirea unui diagnostic corect și elaborarea unui plan de tratament adecvat.

Echipamente de cea mai nouă generație:

Centrul de Imagistică de la Făgăraș dispune de echipamente de imagistică de cea mai nouă generație, care asigură o vizualizare precisă și detaliată a structurilor anatomice și a modificărilor patologice. Printre echipamentele folosite se numără:

1. Rezonanța magnetică (RMN): Această tehnologie permite obținerea de imagini tridimensionale ale organelor și țesuturilor interne, ajutând la diagnosticarea unor afecțiuni precum tumori cerebrale, leziuni ale coloanei vertebrale, boli cardiovasculare și multe altele.

2. Tomografia computerizată (CT): CT-ul Siemens Somatom go.Top utilizează razele X pentru a obține imagini detaliate ale diferitelor părți ale corpului. Acesta este deosebit de util în diagnosticarea afecțiunilor pulmonare, renale, abdominale și osoase.

Investigațiile sunt disponibile fie prin bilet decontat de CAS, fie în sistem privat, cu plată sau în baza asigurărilor de sănătate private.

“Investiția în noul aparat RMN reprezintă o mare oportunitate pentru pacienții noștri, aceștia nemaifiind nevoiți să se deplaseze la Brașov sau la Sibiu pentru efectuarea oricărei investigații RMN. Avantajele sunt numeroase: timp scurt de așteptare, tarife accesibile, imagini precise, dar și o echipă medicală bine pregătită.

Efectuăm orice tip de investigație RMN, cu ajutorul tehnicienilor din centrele noastre din Brașov și Sibiu și investim în formarea continuă a personalului, astfel încât să oferim pacienților expertiză medicală de încredere.”

RMN Diagnostica Făgăraș – strada Ghioceilor nr. 1 (în incinta Spitalului Municipal Făgăraș), dar și pe strada Ghioceilor nr. 6 – cu partea de policlinică și consultații de specialitate.

Telefon 0368990
www.rmn-diagnostica.ro