Daniela- Eugenia Czelny, kinetoterapeut - RMN Diagnostica Brasov

Recuperarea funcțiilor membrelor superioare la RMN Diagnostica Brașov

Articol Kinetoterapie

Spunem bun venit în echipa RMN Diagnostica Brașov, doamnei Daniela- Eugenia Czelny, kinetoterapeut.

Absolventă a Facultății de Medicină, Balneofiziokinetoterapie și Recuperare din cadrul Universității Transilvania Brașov, a programului de masterat Terapie fizică și Reabilitare funcțională din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, Daniela Czelny profesează, începând cu anul 2014 ca și kinetoterapeut cu specializare în recuperare activă a membrelor superioare, respectiv recuperarea mâinii.

Mâna „prelungire a creierului” este organ al prehensiunii, sensibilității, al expresiei și comunicării. Este cel mai complex segment al corpului uman, activitatea creatoare a mâinilor materializând activitatea cerebrală.

Mâna traumatizată necesită tratament personalizat, adaptat și individualizat, completat cu tehnici și metode moderne, urmărind particularitatea și tipul de leziune suferit. Recuperarea mâinii este esențială pentru a reintegra pacientul în activitățile cotidiene.

Terapiile adiționale care completează tabloul în perspectivă sunt terapia ocupațională, electroterapia, balneoterapia.

Doamna Daniela Czelny, kinetoterapeut poate fi găsită în cadrul centrului medical RMN Diagnostica Brașov, acordând consultații și terapii de specialitate, în sistem privat (cu plată) și în baza asigurărilor de sănătate private.
Informații și programări:

BRAȘOV
Telefon 0372955522// 0368005773 // 0765112402
Strada Hermann Oberth nr. 8 (zona Uranus- Piața Astra)
www.rmn-diagnostica.ro
ambulator@rmn-diagnostica.ro