Noi, Echipa medicală RMN Diagnostica, Te Facem Bine!

Articol RMN

Suntem la finalul unui an în care am continuat să fim aproape de pacienții noștri, la fel cum am făcut-o mereu, începând cu anul 2007. Împreună cu ei am împărțit emoțiile diagnosticului și bucuria vindecării.

Am continuat și în 2021 misiunea pe care ne-am asumat-o încă din prima zi în care am deschis RMN Diagnostica la Sibiu, Brașov, Făgăraș, Victoria și Cristian, de a fi sprijin pentru cei care caută tratament.

Anul acesta peste 100 000 de pacienți din comunitățile în care activăm (și nu numai) au trecut pragul centrelor noastre. Pe fiecare dintre aceștia i-am primit cu zâmbetul pe buze și le-am oferit competențele întregii echipe medicale și, odată cu ele, încrederea că sunt acolo unde trebuie pentru a se vindeca.

Anul 2021 a însemnat pentru noi inaugurarea policlinicilor din Cristian și Victoria, cu consultații de specialitate, punerea în funcțiune, în centrul nostru de la Brașov, a celui mai performant aparat CT- Computer Tomograf din județul Brașov- Siemens Somatom go.TOP 128 secțiuni achiziționate și a noului aparat de radiologie Siemens Multix Impact, la Sibiu, cu ajutorul căruia pacienții primesc radiografii RX de înaltă calitate, precum și achiziționarea mai multor aparate Ecograf pentru prevenție și diagnosticare cât mai precisă.

Prin extinderea centrelor noastre în Cristian și Victoria, județul Brașov, am reușit să venim mai aproape de pacienții noștri, prin servicii medicale de calitate (consultații și investigații de specialitate), promptitudine în diagnosticare și tratament.

Echipa medicală a centrelor noastre s-a dezvoltat și în acest an, prin parteneriatele dezvoltate cu medici profesioniști, menținând echilibrul între personalul medical cu experiență și medicii tineri și entuziaști, cu toții punând în centrul atenției pacientul și tratamentul corespunzător patologiilor identificate.

Sănătatea este cel mai de preț lucru și, indiferent de piedici sau de contextul pandemiei COVID-19, dreptul oamenilor la sănătate, la consultații de specialitate și la tratament, nu trebuie îngrădit.

De aceea, în clinicile RMN Diagnostica, am luat toate măsurile pentru ca actul medical să se desfășoare în deplină siguranță.
Tuturor pacienților noștri, tuturor colaboratorilor și prietenilor, vă mulțumim și vă dorim Sărbători Fericite, cu multă sănătate!
Noi, Echipa medicală RMN Diagnostica, Te Facem Bine și continuăm dezvoltarea în întreaga țară!

www.rmn-diagnostica.ro