Consultatii Endocrinologie Sibiu Dr Ioana Verde RMN Diagnostica

Endocrinologie la RMN Diagnostica Sibiu

Articol Endocrinologie

Pacienții cu afecțiuni endocrinologice, care se află sub tratament cronic, ar trebui, în această perioadă, să continue tratamentul, așa cum a fost recomandat de către medicul specialist, la ultima vizita medicală. Pacienții cu diabet zaharat știm deja că sunt o categorie aparte, cu riscuri de a dezvolta forme mai grave de boală, în cazul infectării cu COVID-19.

O categorie la risc o reprezintă pacienții cu insuficiență corticosuprarenaliană, la care orice infecție suprapusă peste boala de bază, poate destabiliza rapid acești pacienți, ce necesită spitalizare în multe cazuri.

Patologia tiroidiană, mai ales bolile tiroidiene autoimune, care sunt cel mai frecvent întâlnite în rândul pacienților, nu aduc un risc crescut de a contacta acest nou coronavirus, iar dacă tratamentul este continuat și pacienții sunt bine echilibrați din punctul acesta de vedere, nu sunt considerați a fi la risc de a se infecta sau de a evolua nefavorabil.

Recomandăm în continuare, respectarea măsurilor de protecție.

Solicită o consultație și investigații suplimentare, de specialitate Endocrinologie, în cadrul centrului RMN Diagnostica Sibiu.

RMN Diagnostica Sibiu ⠀
Str. Someșului, Nr. 19, Sibiu⠀
0269243121 // 0269243135
www.rmn-diagnostica.ro // contact@rmn-diagnostica.ro