ecografie mamara brasov

Ecografie mamara Brasov

Articol Ecografie

Ecografia mamară este o investigație a sânilor cu ajutorul ultrasunetelor, folosită pentru detectarea și diagnosticul afecțiunilor sânului. Ecografia mamară este o metodă non-invazivă, nedureroasă și neiradiantă și vine în completarea rezultatelor mamografiei sau RMN-ului.
Ca metodă de prevenție a cancerului de sân specialiștii recomandă femeilor, indiferent de vârstă, să efectueze anual o ecografie de sân.
Este important să se pună mai mult accent pe depistarea precoce a cancerului mamar având în vederea că este cel mai frecvent dintre toate tipurile de cancere la femei și reprezintă principala cauză de deces prin cancer la femeile europene, potrivit Societății Europene de Oncologie Medicală (European Society for Medical Oncology).

În cadrul RMN Diagnostica pacientele pot beneficia de ecografie mamară în fiecare zi de marți, joi și vineri între orele 9:00 – 13:00 la doamna doctor IULIA IEZAN, medic primar radiologie şi imagistică medicală. Doamna doctor are competență în Ecografie Generală, RMN, Computer Tomograf, Imagistica Sânului.

De asemeni, în cadrul centrelor noastre de imagistică se pot face programări pentru investigaţii prin rezonanţă magnetică (RMN) la sâni.

Pentru informații suplimentare și programări puteți suna la telefon 0368 005773.
BRAȘOV, str. Hermann Oberth nr. 8 (zona Uranus)
Email: ambulator@rmn-diagnostica.ro