Deschidem Policlinica Cristian

Articol RMN

RMN Diagnostica, unul din cei mai importanți operatori de servicii medicale private din Brașov și Sibiu, anunță inaugurarea unei noi investiții în județul Brașov, respectiv Policlinica din Comuna Cristian.

Noul punct de lucru, prin bunăvoința Primăriei Comunei Cristian va oferi cristolovenilor consultații și investigații de specialitate Cardiologie, Neurologie, Pediatrie, Psihiatrie, Medicină Internă, Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, Dermatologie, Chirurgie plastică și reparatorie, Urologie, Nefrologie, Endocrinologie, Ginecologie, Pneumologie și Ecografii.
Totodată, prin parteneriatul cu Synevo, va fi inaugurat și un punct de recoltare analize medicale.

Referindu-se la acest eveniment, Alexandru Bica, director adjunct RMN Diagnostica, a declarat că:
„Inaugurarea ambulatorului de specialitate susține planurile noastre de extindere în județul Brașov. Este o comunitate în plină dezvoltare, iar deschiderea unei clinici aici, nu face altceva decât să vină în întâmpinarea pacienților și să le ofere servicii medicale integrate, la cele mai înalte standarde.

Echipa este formată din medici, asistente și personal de suport, toți cu experiență și dorința de a pune pacientul pe primul loc.
Vom continua planul de extindere la nivel de țară și vom pune accent pe calitatea actului medical acolo unde vom activa.”

„Pentru noi este foarte important să oferim accesul facil și rapid la servicii medicale, fără să mai punem pacienții pe drumuri, către spitalele mari, foarte aglomerate în această perioadă dificilă. Vom încerca, prin colaborările cu medicii de familie, medicii specialiști, farmaciile din comunitate să diagnosticăm și să tratăm cât mai multe din patologiile întâlnite. Mulțumim administrației locale din Cristian pentru susținere și pentru implicarea în realizarea actului medical de înaltă calitate.” spune Alexandra Crivineanu, directorul de marketing al centrului

Pe de altă parte Gicu Cojocaru, primarul Comunei Cristian apreciază că „această investiție este un plus pentru comunitatea noastră. În urma licitației publice, în dispensarul proaspăt renovat și redat în folosință, au fost atribuite spații pentru multiple specialități medicale, ce au fost selectate în urma unui sondaj făcut în rândul cristolovenilor. Astfel, cetățenii comunei nu vor mai fi nevoiți să meargă în altă parte pentru aceste investigații și tratamente medicale, cu vor fi beneficiarii direcți, prin colaborarea cu centrul medical RMN Diagnostica. Sănătatea și educația reprezintă o prioritate pentru administrația locală și mereu facem progrese în aceste domenii importante.”

Rețeaua de centre medicale RMN Diagnostica reunește 5 locații în 3 județe din țară, oferind imagistică medicală, policlinici de specialitate și reabilitare medicală.