Cosnultatii orl brasov

Consultații ORL Brașov – Dr. Mădălina Buzescu

Articol ORL

Echipa clinicii RMN Diagnostica Brașov urează bun venit și se bucură de prezența doamnei doctor Mădălina Buzescu, medic primar ORL.

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca, doamna doctor este din 2005 medic primar oto-rino-laringologie (ORL), doctor în științe medicale din 2006 și în prezent, profesează în cadrul secției ORL a Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov.

Pune mare accent pe abordarea fiecărui pacient în mod inidividualizat, holistic, în vedera obținerii unui nivel optim de sănătate, pe toate nivelurile, ce alcătuiesc ființa umană, echilibrată, adaptată, integrată și armonioasă.

Doamna doctor Mădălina Buzescu, medic primar ORL, va acorda consultații de specialitate, dar și investigații (video-fibroscopie nazo-faringo-laringiană), în fiecare zi de miercuri, program 18.15-20.00.

Clinica noastră are în dotare un fibroscop de ultimă generaţie ce permite realizarea examenului video fibroscopic nazo-faringo-laringian la adulţi. Examinarea realizată cu ajutorul fibroscopului ORL este o procedură rapidă şi modernă de diagnostic prin care pot fi vizualizate, pe un ecran, zonele greu accesibile din interiorul nasului şi gâtului. Fibroscopia ORL nu doare, este rapidă şi nu necesită anestezie.

Strada Hermann Oberth nr.8 (zona Uranus)
Telefon 0368 005 773/ 0765 112 402
ambulator@rmn-diagnostica.ro
www.rmn-diagnostica.ro