Consultații în contract cu CAS în cadrul RMN Diagnostica Brașov

Articol Cardiologie, Diabet, nutriție și boli metabolice, Endocrinologie, Neurologie, Ortopedie

Consultații în contract cu CAS în cadrul ambulatorului de specialitate RMN Diagnostica Brașov

RMN Diagnostica, pe lângă serviciile medicale de înaltă calitate oferite în centrele de imagistică din Sibiu și Brașov, vine în întâmpinarea pacienților cu servicii medicale și în cadrul noului ambulator de specialitate deschis în Brașov, str. Hermann Oberth nr. 8. Pacienții pot beneficia de ECOGRAFII, INVESTIGAȚII și CONSULTAȚII de SPECIALITATE în fiecare zi, de luni până vineri între orele 8:00 – 20:00 și sâmbăta între orele 9:00-13:00.

Începând cu luna mai, în cadrul ambulatorului de specialitate, pacienții pot beneficia de consultații gratuite, în contract cu CAS Brașov, pentru specialitățile:

– CARDIOLOGIE, dr. Sanziana Barbulescu,
– NEUROLOGIE, dr. Monica Battista,
– ENDOCRINOLOGIE, dr. Ioana Stroe,
– DIABET ZAHARAT, NUTRIȚIE și BOLI METABOLICE, dr. Erica Vulcan,
– ORTOPEDIE TRAUMATOLOGIE, dr. Delia Lazarescu, în baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

Pentru informații suplimentare și programări pacienții pot suna la telefon 0368 005 773 (RMN Diagnostica Brașov – Ambulator de Specialitate, str. Hermann Oberth nr. 8 – zona Uranus).

RMN Diagnostica este în relaţie contractuală cu Casa de Sănătate Sibiu şi Braşov și pentru investigaţii de imagistică, astfel pacienţii asiguraţi pot beneficia de aceste investigaţii gratuit în baza biletului de trimitere de la medicul specialist.