Consultații în contract cu CAS în cadrul ambulatorului de specialitate RMN Diagnostica Sibiu

Consultații în contract cu CAS în cadrul ambulatorului de specialitate RMN Diagnostica Sibiu

Începând cu luna mai în cadrul ambulatorului de specialitate RMN Diagnostica Sibiu pacienții pot beneficia de consultații gratuite, în contract cu CAS pentru specialitățile: PSIHIATRIE – dr. Raul Talău, medic primar psihiatru, ORTOPEDIE-TRAUMATOLOGIE – dr. Laura Bartoș, medic specialist ortopedie – traumatologie, NEUROLOGIE – dr. Mădălin Micu, medic specialist neurolog, în baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

Din luna iulie adăugăm pe lista specialităților în contract cu CAS Sibiu și specialitățile ENDOCRINOLOGIE – dr. Ioana Verde, medic specialist endocrinolog și CARDIOLOGIE – dr. Sergiu Batar, medic specialist cardiolog.

“u sprijinul echipei noastre oferim calitate şi un mediu profesionist celor ce aleg centrele RMN Diagnostica și sperăm să venim în ajutorul pacienților cu un număr mai mare de specialități în contract cu CAS Brașov și Sibiu.” a spus dr. Alexandru Bozan, director general RMN Diagnostica.

“Suntem o echipă puternică, motivată, cu experienţă în imagistică medicală şi mai ales RMN de peste 30 de ani la nivel european şi de 10 ani în România. RMN Diagnostica, pe lângă serviciile medicale de înaltă calitate oferite în cadrul centrelor medicale, vine în întâmpinarea pacienților cu servicii medicale în contract CAS și în cadrul ambulatorului de specialitate Brașov și Sibiu” a declarat Alexandru Bica, director RMN Diagnostica.

RMN Diagnostica, pe lângă serviciile medicale de înaltă calitate oferite în centrele de imagistică din Sibiu și Brașov, vine în întâmpinarea pacienților cu servicii medicale și în cadrul ambulatorului din strada Someșului nr.19. Pacienții pot beneficia de ECOGRAFII, INVESTIGAȚII și CONSULTAȚII de SPECIALITATE în fiecare zi, de luni până vineri între orele 8:00 – 20:00.

RMN Diagnostica este în relaţie contractuală cu Casa de Sănătate Sibiu şi Braşov si pentru investigaţii de imagistică, astfel pacienţii asiguraţi pot beneficia de aceste investigaţii gratuit în baza biletului de trimitere de la medicul specialist și în limita fondurilor alocate de CAS.

Pentru informații suplimentare și programări pacienții pot suna la telefon 0269 243 121 (RMN Diagnostica Sibiu – Centru de Imagistică și Ambulator de Specialitate, str. Someșului nr. 19, contact@rmn-diagnostica.ro).