Despre noi

DESPRE NOI

RMN Diagnostica apare pe piața serviciilor medicale în anul 2007, la Sibiu, oferind servicii de imagistică medicală- rezonanță magnetică RMN.

Ulterior, pe lângă partea de imagistică medicală dezvoltată în Sibiu (RMN), Făgăraș (CT) și Brașov (RMN și CT), prin inaugurarea ambulatoriilor de specialitate (policlinicilor), RMN Diagnostica devine centru medical integrat, pacienții având posibilitatea investigării complete, în locațiile noastre.

Însumând peste 40 de specialități medicale și fiind prezenți în Brașov,Sibiu și Făgăraș, centrele RMN Diagnostica oferă pacienților investigații și consultații de specialitate decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate, Casa OPSNAJ, în sistem cu plată și în baza asigurărilor de sănătate private.

Empatia, grija pentru pacienți, experiența și expertiza echipelor medicale, respectul, încrederea, zâmbetul reprezintă o parte din ceea ce suntem.

CENTRE MEDICALLE

SIBIU

În Sibiu suntem prezenți pe piața medicală din anul 2007, oferind pacienților noștri servicii medicale integrate, policlinică ce acoperă o gamă largă de specialități medicale și imagistică medicală- rezonanță magnetică RMN.

BRAȘOV

Brașovul este unul dintre centrele în care pacienții au parte de servicii medicale de calitate și de un mediu profesionist, oferite cu ajutorul echipei medicale.

Centru medical integrat: policlinică cu multiple specialități medicale, începând cu anul 2018  și servicii de imagistică medicală (rezonanță magnetică RMN și computer tomograf CT) din anul 2014.

Începând cu anul 2021 am instalat în centrul nostru, cel mai performant aparat CT din județul Brașov: Siemens Somatom go.Top, 128-Slice.

FĂGĂRAȘ

La Făgăraș echipa noastră oferă pacienților servicii de imagistică medicală (computer tomograf CT) și policlinică de specialitate. Începând cu anul 2018, pacienții beneficiaza de servicii de imagistică realizate de un aparat tomograf de ultimă generație, iar un an mai târziu de un ambulatoriu de specialitate cu specialități medicale de care făgărășenii aveau nevoie.

VICTORIA

Noul punct de lucru din orașul Victoria, județul Brașov va oferi, în primă etapă, consultații și investigații diabet zaharat, nutriție și boli metabolice și endocrinologie, urmând ca, mai apoi, policlinica să înglobeze cabinete de cardiologie, neurologie, ortopedie, dermatologie, psihiatrie, urologie și nefrologie.
Totodată, prin parteneriatul cu Synevo, va fi inaugurat și un punct de recoltare analize medicale.

 

SĂLIȘTE

RMN Diagnostica investește în dezvoltarea medicinei private, în orașul Săliște, Sibiu

Noul proiect medical presupune deschiderea unei policlinici cu multiple specialități, printre care: diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, endocrinologie, neurologie etc., urmând ca, pe parcurs, în funcție de cerințele locuitorilor, să se ia în calcul o extindere a activității.

 

MISIUNE

Prin perfecționarea și dezvoltarea continuă, ne dorim să fim prima alegere a pacienților noștri, atunci când vine vorba despre cea mai bună ofertă de servicii și investigații de pe piața medicală. 

Prin ceea ce facem punem, zilnic, umărul la crearea unei comunități sănătoase în orașele în care activăm.

VIZIUNE

Pe termen lung, prin extindere, cercetare, dezvoltare, ne dorim ca pacienții noștri să beneficieze de acces la servicii medicale și tratamente la standarde de înaltă calitate. Aducem în echipa RMN Diagnostica medici cu experiență, implicare și dedicare față de meseria lor.

VALORI

  • Credem în oamenii echipelor noastre: prețuim angajații, medicii și pe toți cei care ne trec pragul centrelor noastre.
  • Suntem alături de comunitatea noastră cu acțiuni pe linie de sănătate, având în centru educația pacienților și sănătatea copiilor.
  • Eficiență și precizie în diagnosticare și tratament.
  • Pacientul, mereu în centrul acțiunilor noastre, oferind echipe de medici multidisciplinare.

CIFRE

Aceștia suntem noi, RMN Diagnostica și
zi de zi contribuim la diagnosticarea
corectă și la tratamentul precis al
pacienților noștri.

5 ORAȘE

Sibiu, Făgăraș, Brașov, Victoria, Cristian

Peste 40

SPECIALITĂȚI MEDICALE

Peste 150

MEDICI

3

APARATE RMN

2

APARATE CT

1

APARAT RX

RMN DIAGNOSTICA are implementat un Sistem de Management al Calitatii ISO 9001:2008

Comments are closed.