Singurul aparat RMN 3 Tesla din județul Brașov

Articol Radiologie / Imagistică

Suntem încântați să vă informăm cu privire la noul nostru aparat RMN 3 Tesla Siemens Magnetom Lumina, recent instalat la Clinica Medicală RMN Diagnostica Brașov.

Această realizare reprezintă un pas important în dezvoltarea și modernizarea infrastructurii noastre medicale și suntem convinși că va aduce beneficii semnificative pacienților noștri și comunității medicale în ansamblu. RMN-ul de 3 Tesla este cunoscut pentru furnizarea unor imagini de înaltă rezoluție, care vor facilita diagnosticul și tratamentul într-o varietate de afecțiuni medicale.

Iată câteva dintre caracteristicile și avantajele majore ale acestui aparat RMN:
1. Rezoluție Înaltă: Cu o putere magnetică de 3 Tesla, acest aparat oferă imagini extrem de detaliate, ceea ce va permite diagnosticarea mai precisă a unor afecțiuni precum tumori, leziuni ale țesuturilor moi, afecțiuni neurologice, ortopedice și multe altele.
2. Timp Redus de Scanare: Aparatul Siemens Magnetom Lumina este echipat cu tehnologie avansată care reduce semnificativ timpul de scanare, facilitând astfel experiența pacientului și sporind eficiența clinică.
3. Confortul Pacientului: Aparatul are o structură deschisă, mai spațioasă și este mai silențios, ceea ce reduce anxietatea pacienților și îmbunătățește colaborarea lor în timpul examinărilor.
4. Diverse Aplicații Medicale: RMN-ul de 3 Tesla este util într-o gamă largă de specialități medicale, inclusiv neurologie, oncologie, ortopedie, imagistică cardiacă și multe altele.

Totodată, punem la dispoziția pacienților noștri posibilitatea efectuării investigației RMN 3 Tesla, sub atenta supraveghere a doamnei doctor Guță Andrada-Camelia, medic specialist cardiolog.

Suntem mândri să vă oferim acces la această tehnologie de vârf , prin servicii medicale de calitate superioară.

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre aparatul RMN 3 Tesla Siemens Magnetom Lumina sau să programați investigații, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0368990 sau la adresa de email ambulator@rmn-diagnostica.ro.

Suntem entuziasmați de oportunitățile pe care acest aparat le deschide pentru medicina din Brașov și suntem recunoscători pentru sprijinul și încrederea pe care ni le acordați în continuare.

Brașov, strada Hermann Oberth nr. 8
Telefon 0368990