RMN Diagnostica și Medipol Mega Istanbul, parteneri pentru sănătate!

Articol RMN

O colaborare fructuoasă și de lungă durată, începe mai întâi, cu oameni și mai apoi, cu medici, logistică și aparatură.
RMN Diagnostica și Medipol Mega Istanbul sunt din această lună, parteneri în diagnosticarea, tratamentul și vindecarea pacienților români!

Spitalul Universitar Medipol Mega este unul dintre cele mai apreciate și cele mai importante centre de sănătate din Turcia și din regiune. Pe lângă statutul de Spital Universitar, Medipol Mega încorporează spitale din patru ramuri diferite: Oncologie, Cardiologie și Chirurgie Cardiovasculară, Spital Generalist, Stomatologie și Chirurgie Maxilofacială. Cu peste 96.000 mp, aproape 500 de paturi, peste 1500 de specialiști angajați și 25 de săli de operație, Medipol Mega este un spital de referință în lume.

Așadar, periodic, experții de la Spitalul Medipol Mega Istanbul vor veni în locațiile noastre din Brașov, Sibiu și Cluj pentru a acorda, GRATUIT, a doua opinie medicală. (A doua opinie medicală va putea fi acordată și la distanță, prin internet).

De asemenea, Medipol Mega ne va fi partener în organizarea de semninarii, congrese și diverse acțiuni pe linie de sănătate și de prevenție, în comunitate.

Asigurăm, astfel, pacienților, accesul facil la servicii medicale de înaltă calitate, punându-le la dispoziție expertiza medicilor de renume internațional, dar și posibilitatea de deplasare, diagnosticare și tratament la unul dintre cele mai prestigoase spitale din lume, având aparatură de cea mai nouă tehnologie în domeniu.

Pentru că sănătatea și zâmbetele pacienților reprezintă cheia succesului și a progresului nostru!

Avem o singură viață. Să avem grijă de ea!

Pentru informații contact@rmn-diagnostica.ro sau accesați www.rmn-diagnostica.ro și veți găsi datele de contact ale fiecărei clinici RMN Diagnostica.