Promoție investigație RMN Brașov

Articol Radiologie / Imagistică

La final de iarnă, clinica RMN Diagnostica Brașov vine în întâmpinarea pacienților cu oferte speciale la investigațiile RMN.

Astfel, în perioada 21.02.2019- 28.02.2019, cei care au o recomandare de la medic specialist pentru o investigație RMN, vor beneficia de tarife promoționale:

– 399 lei pentru o investigație RMN nativ (fără substanță de contrast), pentru orice segment al corpului
– 599 lei pentru o investigație RMN cu substanță de contrast, pentru orice segment al corpului

în această promoție nu se încadrează investigația RMN mamar

Ne bucurăm pentru fiecare pas pe care clinica RMN Diagnostica îl face, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor pacienților cu personal bine pregătit și cu atenție deosebită față de actul medical. În cei 11 ani de existență pe piața din România am construit o echipă medicală puternică, reușind să aducem alături de noi, medici pasionați și dedicați muncii lor. Particularitatea noastră este grija deosebită față de pacient, dar și dedicația pe care o avem față de fiecare om ce ne trece pragul clinicii. Întâi de toate suntem oameni, empatizăm și punem suflet în tot ceea ce facem!

Pentru informații, programări și alte detalii, personalul nostru vă așteaptă la centrul de pe strada Prundului nr. 7-9 din incinta Spitalului de Neuropsihiatrie.

Telefon: 0372 955 522
contact@rmn-diagnostica.ro
www.rmn-diagnostica.ro

ORICÂND aveți un caz medical de rezolvat suntem aici pentru dumneavoastră, pregătiți să ajutăm!