Promedical Center și RMN Diagnostica, parteneriat nou pe piața medicală clujeană

Promedical Center și RMN Diagnostica, parteneriat nou pe piața medicală

Articol Radiologie / Imagistică

Promedical Center și RMN Diagnostica, parteneriat nou pe piața medicală clujeană.

Cu o prezență de peste 12 ani pe piața medicală din România și de peste 30 ani la nivel european, având o bogată experienţă în domeniul imagisticii medicale, RMN Diagnostica – centru de imagistică medicală și ambulatoriu de specialitate își dezvoltă poziția pe piața medicală din țară, printr-un parteneriat solid cu centrul medical Promedical Center, unul dintre primele centre private de pe piața medicală clujeană.

În urma parteneriatului dintre cele două centre medicale, clujenii și nu numai, vor beneficia de expertiza și experiența personalului medical, găsind într-un singur loc, ambulatoriu de specialitate, servicii de medicina muncii, laborator de analize medicale, recunoscut național și internațional pentru activitatea științifică și de cercetare, precum și servicii de rezonanță magnetică (IRM), la cele mai înalte standarde de calitate.

“RMN Diagnostica se află printre primele centre medicale care a înţeles importanţa investigaţiilor prin Rezonanţă Magnetică în România şi în ultimii 12 ani și-a format o echipă de profesionişti, care pune în centrul muncii lor: pacientul. Cu sprijinul echipei oferim calitate şi un mediu plăcut și relaxant celor ce aleg centrele RMN Diagnostica. Pacienţii beneficiază de investigaţii RMN de orice tip, centrele fiind dotate cu aparatură Siemens. Am ales parteneriatul cu Promedical Center, recunoscând implicarea, devotamentul și seriozitatea către pacient, dar și pentru activitatea științifică și de cercetare în domeniul medical- laborator- aspect rar întâlnit pe piața medicală privată din România.”
dr. Alexandru Bozan, director general RMN Diagnostica

“Pentru noi, ca echipă, și în special, pentru mine, ca medic și fondator al centrului medical Promedical Center acest parteneriat reprezintă încununarea muncii de peste 20 de ani și garanția preocupării față de pacient, prin completarea gamei de servicii medicale oferite. Am găsit în RMN Diagnostica seriozitate și profesionalism dovedite de-a lungul timpului și, cel mai important, grija față de pacient, pentru o diagnosticare rapidă și corectă. Am încredere că această colaborare va fi una benefică pentru întreaga comunitate clujeană.”
dr. Livia Terza, administrator Promedical Center

“Mă bucur pentru fiecare pas pe care clinica RMN Diagnostica îl face, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor pacienților cu personal bine pregătit și cu atenție deosebită față de actul medical. În cei 12 ani de existență pe piața medicală din România, am construit o echipă medicală puternică, reușind să aducem alături de noi, medici pasionați și dedicați muncii lor. Prin asocierea celor două centre medicale, îmi doresc crearea unei echipe puternice, multidisciplinare, în care pacientul să capete încredere și să-și găsească rezolvare la problemele sale de sănătate. Venim cu o completare a serviciilor de ambulatoriu, medicina muncii, laborator, cu servicii de rezonanță magnetică (IRM), astfel încât medicii clujeni, cât și pacienții să beneficieze de servicii medicale complete.”
Alexandru Bica, director adjunct RMN Diagnostica

Începând cu cea de-a doua parte a lunii ianuarie, pacienții vor putea beneficia de un nou aparat RMN pe piața medicală clujeană, în aceeași locație, unde găsesc ambulator, servicii de medicina muncii, laborator de analize medicale (în contract CAS și Casa OPSNAJ), respectiv în cartierul Zorilor, strada Caisului nr. 16, tel. 0264 430 175/ 0728 114 909, www.rmn-diagnostica.ro sau www.cmpro.ro .