Consultatii neurologie RMN DIAGNOSTICA

NEUROLOGIE la RMN Diagnostica

Articol Neurologie

Toti am avut cel puțin o dată în viață o durere de cap intensă, care abia a trecut după administrarea de analgezice.
Temperaturile ridicate duc la o vasodilatație a arterelor cerebrale și, în acest fel, la apariția durerii de cap, ce are caracter pulsatil și difuz. De asemenea, alte cauze de apariție a migrenelor pot fi: expunerea organismului la alternanța temperaturilor extreme apărute în urma utilizării aerului condiționat sau deshidratarea organismului din cauza aportului insuficient de lichide.

În special în concediu, atunci când mergem mult prin soare pentru a vizita diverse obiective turistice sau când stăm la plajă, putem face, cu ușurință, insolatie. Se manifestă prin dureri de cap, vomă, amețeli, stare de agitație.
Meningita este o boală foarte gravă, declanșată de o bacterie sau de un virus, care apare cu o frecvență mai mare în lunile de vară și la începutul toamnei.

Provocată de aceeaşi bacterie care stă şi la baza septicemiei, meningita reprezintă inflamarea ţesuturilor creierului (meningele) şi uneori şi a lichidului cefalorahidian care înconjoară creierul şi măduva spinării.

La #RMNDiagnostica #Brasov, #Fagaras și #Sibiu, echipele de medici neurologi vin în ajutorul pacienților, acordând consultații de specialitate, dar și o serie de sfaturi pentru a preveni astfel de stări neplăcute, ce pot apărea în vacanță.

Informații și detalii veți putea găsi accesând secțiunile site-ului nostru.