Consultatii urologie nefrologie Rmn diagnostica brasov si sibiu

NEFROLOGIE și UROLOGIE la RMN Diagnostica

Articol Nefrologie, Urologie

Un costum de baie umed, purtat prea mult timp, o baie la piscină sau la bazin pot duce la apariția de infecții urinare. Acestea afectează, în special, femeile, dar nici bărbații nu sunt feriți de această patologie.

S-a identificat faptul că infecțiile urinare din timpul verii afectează mai ales, femeile mai tinere, sub vârsta de 44 de ani. Spre diferență, pentru femeile mai în vârstă, frecvența infecțiilor a fost aproximativ aceeași pe toată perioada anului. Explicația poate fi dată de o atenție mai scăzută acordată hidratării (crește riscul de IU) de către femeile tinere și de activitatea sexuală mai intensă a acestora.

Pe măsură ce temperaturile și umiditatea cresc, este mai ușor ca germenii să se înmulțească. Este, de asemenea, mai ușor să pierdem fluide, iar persoanele care nu se hidratează corect au un risc mai crescut de infecții urinare.

Pacienții noștri pot beneficia de atenta îngrijire și de sfaturile medicilor centrelor #RMNDiagnostica #Brasovși #Sibiu, ce acordă consultații și investigații în specialitățile #UROLOGIE și #NEFROLOGIE, atât în sistem privat, cât și în contract #CAS.

Pentru informații și detalii accesați secțiunile site-ului nostru.