medicina muncii brasov

Medicina muncii Brasov in cadrul RMN Diagnostica

Articol Medicina muncii

Începând cu 1 octombrie 2018, RMN Diagnostica Brașov oferă servicii specializate de medicina muncii, fiind unitate medicală autorizată de Ministerul Sănătății și de către Direcția de Sănătate Publică Brașov.

Oamenii reprezintă cea mai preţioasă resursă a unei companii.

Pe lângă oferirea unui salariu şi a unor condiţii optime de desfăşurare a activităţii, compania/ angajatorul trebuie să se asigure că spaţiul în cadrul căreia se lucrează este sigur, prin evitarea, prevenirea sau după caz, minimizarea oricărui risc ce ar putea afecta sănătatea sau securitatea personalului în timpul lucrului.

Conform legislației în vigoare privind Medicina Muncii, toți angajatorii trebuie să asigure medicina preventivă a angajaților, încheind în acest sens un contract cu o unitate medicală autorizată.

RMN DIAGNOSTICA se mândrește cu o echipă profesionistă și cu deosebita grijă și înțelegere față de pacienți. Fiecare membru este pregătit în a vă oferi servicii de calitate la standarde înalte, în cel mai scurt timp, astfel încât vizita dumneavoastră în cabinetul nostru să fie una plăcută și relaxată.

Serviciile de medicina muncii asigurate de clinica noastră, le gasiti in linkul de mai jos:
Descarcă oferta

IMPORTANT!
– Prețurile sunt negociabile în funcție de numărul de solicitări (nr. de persoane și nr. de investigații/ persoană)

– Locul și data efectuării serviciilor medicale se stabilesc conform unui grafic întocmit de ambele părți; în funcție de investigațiile solicitate ne putem deplasa și la sediul societății dvs.

– Rezultatele investigațiilor se pot transmite electronic, criptate sau se pot ridica personal;

– La solicitarea dvs. vă putem oferi abonamente lunare pentru investigațiile ofertate, prețul fiind negociabil în funcție de investigațiile cerute (nr. de persoane și nr. de investigații/ persoană).

Vezi abonamentele lunare