Gastroenterologie și Colonoscopie sub anestezie generală

Articol Gastroenterologie

Endoscopie digestivă – gastroscopie și colonoscopie – cu anestezie generală, la RMN Diagnostica Sibiu, sub coordonarea doctorului Sergiu Terec, medic specialist gastroenterolog.

Evaluarea endoscopică sub anestezie creează condiții optime de evaluare a tubului digestiv permițându-i medicului gastroenterolog care realizează endoscopia, un interval de timp extins în care să evalueze tubul digestiv.

În același timp, se sporește semnificativ gradul de confort al pacientului pe parcursul acestor proceduri adeseori percepute ca neplăcute sau dureroase, astfel încât anxietatea legată de realizarea gastroscopiei sau colonoscopiei dispare complet.

Anestezia este realizată în condiții de maximă siguranță de către o echipă cu experiență vastă, formată dintr-un medic anestezist și o asistentă anestezist, care vă vor monitoriza funcțiile vitale și calitatea anesteziei pe întreg parcursul endoscopiei.

Recuperarea după aceste proceduri realizate sub anestezie este rapidă, însă după procedură se recomandă evitarea condusului autovehiculelor, chiar și după ce efectul anestezicului a disparut aparent complet.

Sibiu, strada Someșului nr. 19
0269 243 121