Doctor Raul Talău, medic specialist psihiatru în cadrul centrelor RMN Diagnostica Sibiu și Făgăraș

Dr. Raul Talău, consultații psihiatrie la RMN Diagnostica Sibiu

Articol Psihiatrie

Doctor Raul Talău, medic primar psihiatru în cadrul centrelor RMN Diagnostica Sibiu și Făgăraș

În situația actuală, viața noastră, a tuturor, este afectată de stresul indus de posibilitatea de a ne îmbolnăvi sau de gândul că cineva drag nouă ar putea să se îmbolnăvească. Suntem nevoiți să ne adaptăm rapid disconfortului generat de situația de urgentă instituită la nivel național.

Frica și anxietatea pot fi copleșitoare în aceste momente, iar capacitatea individuală de a le gestiona situația, variază. Categoriile la risc sunt vârstnicii, copiii și adolescenții, personalul medical, precum și cei cu afectare psihică preexistentă. Manifestarile frecvente sunt teama sau anxietate pe probleme de sănătate, modificări ale calității sau duratei somnului, ale apetitului alimentar, agravarea simptomatologiei preexistente, precum și abuzul de substanțe psihoexcitante, inclusiv alcool. Persoanele aflate sub tratament psihiatric trebuie să-l continue, rețetele compensate putând fi trimise direct farmaciilor, astfel încât dacă nu sunt urgente, interacțiunea cu alte persoane să fie limitată.

În cazul agravării simptomatologiei, urgențele se pot prezenta în fiecare zi de luni și joi, între orele 13-17, la centrul RMN Diagnostica Sibiu

Informații și programări:
SIBIU
Telefon:0269243121 // 0269243135
Strada Someșului nr.19

FĂGĂRAȘ: 0368406529
www.rmn-diagnostica.ro
contact@rmn-diagnostica.ro