Dr. Mădălin Micu, medic specialist neurologie, la RMN Diagnostica Sibiu

Articol Neurologie

Numele meu este Micu Nicolae Madalin și sunt medic specialist neurolog în cadrul clinicii RMN Diagnostica Sibiu.

Neurologia este specialitatea ce vă poate ajuta cu diagnosticul și tratamentul unei multitudini de patologii, pornind de la banalele (și totuși, de multe ori, nu chiar așa banale) dureri de cap, dureri de spate sau senzații de amețeală și mergând până la patologii de tipul epilepsiei, bolii Parkinson, sclerozei multiple, accidentului vascular în forma lui sechelară.

Oferirea asistenței medicale complete presupune, de multe ori, colaborarea cu alte specialități, cu care neurologia se intersectează adesea în abordarea patologiei. Printre acestea se numără, cel mai adesea, ortopedia, ORL, neurochirurgia, psihiatria, cardiologia (servicii pe care clinica RMN Diagnostica le oferă). De o importanță aparte sunt investigațiile imagistice, care completează tabloul clinic; în această direcție remarcându-se rezonanța magnetică- RMN.

Așa cum neurologia se ajută cu alte specialități, de asemenea, între pacient și medic trebuie să existe o relație de intrajutorare. Fiecare trebuie să trateze așa cum ar vrea să fie tratat. În lumina acestor cuvinte, pacientul merită să fie tratat cu respect, ca o ființă umană ce are nevoie de ajutor, iar medicul, deloc surprinzător, ca o ființă umană, care va face tot ce este omeneșe posibil să aline suferința. În această relație, pacientul este partener și trebuie să își asume rolul ce îi revine și să participe activ alături de medic, la îmbunătățirea propriei stări de sănătate.

De ce RMN Diagnostica?
Pentru că are o echipă formată din oameni care fac pe oricine să se simtă binevenit în mijocul lor și au o dorință reală de a ajuta pe cei care li se adresează. În plus, încearcă mereu să se îmbunătățească, să își depășească limitele. Așa cum ar trebui cu toții să facem…

În cadrul policlinicii noastre din Sibiu, pacienții beneficiază de consultații de specialitate neurologie, acordate de domnul doctor Mădălin Micu, medic specialist neurologie, în contract CAS.

SIBIU
Strada Someșului nr.19
Telefon: 0269243121
www.rmn-diagnostica.ro
contact@rmn-diagnostica.ro