Dr. Laura Bartos – consultatii ortopedie si traumatologie Sibiu

Articol Ortopedie

„Bun Venit în echipa noastră medicală!” spunem doamnei doctor Bartos Laura, medic specialist ortopedie şi traumatologie, care s-a alăturat, începând cu luna februarie, echipei RMN Diagnostica Sibiu.

Doamna doctor a absolvit Facultatea de Medicină “Victor Papilian” din Sibiu, iar perioada de rezidenţiat a fost împărțită între Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu și spitale din Anglia. Cu o experintă vastă în domeniul ortopediei – traumatologiei, dr. Laura Bartoș a participat la numeroase congrese şi cursuri de specialitate atât în ţară cât şi în străinătate. Deși a studiat o bună perioada în Anglia alături de cei mai buni profesioniști, a ales să practice medicina acasă, în țară, la Sibiu.

„Sunt nascută la Sibiu și în 2015 am ales să mă intorc acasă. Formarea mea în Anglia mi-a adus multă experiență, am învățat mult și am putut lucra cu echipe de profesioniști. Mă bucur că am ales această specialitate, mi se potrivește și vreau să fiu de ajutor pacienților mei.” spune dr. Bartoș

Începând cu 10 februarie 2018, atât consultul de ortopedie-traumatologie, cât şi investigațiile de specialitate se pot efectua la sediul nostru RMN Diagnostica SIBIU de pe strada Someșului nr.19, în fiecare zi de marți și joi, între orele 8:30 – 12:30 și vinerea între orele 15:00 -19:00.

Pentru informații suplimentare și programări puteți suna la telefon 0269 243121.