dr claudiu coraiu medic chirurgie plastica

Dr. Claudiu Corâiu – medic specialist chirurgie plastică

Articol Chirurgie plastică

1.De ce am ales specialitatea chirurgie plastică?

Copil fiind îmi doream să urmez clar Medicina, în acea perioadă fiind intens mediatizat cazul operațiilor suferite de Michael Jackson. Ziceam părinților că și eu doresc sa ajung chirurg plastician sa fac astfel de intervenții.
Ulterior, pe parcursul Facultății și a Rezidențiatului, mi-am menținut poziția și dorința, însă mai mult către partea de chirurgie reconstructivă, arsuri, traumatisme, îndepărtându-mă de estetică.

2. Cum văd colaborarea cu RMN Diagnostica?

În primul rând, văd mult profesionalism, seriozitate și o activitate cu zâmbetul pe buze de ambele părți. Profesionalismul și seriozitatea vor ghida și vor menține pacientul pe drumul spre vindecarea optimă și satisfacție, iar zâmbetele noastre vor ajuta psihicului pacientului, mai ales celui aflat într-o
suferință mai mare. Văd desigur multă prietenie și posibilitate de colaborare interdisciplinară având în vedere multiplele specialități pe care le aveți.

3. Mesajul meu pentru pacienți?

Tot ceea ce am învățat, voi transforma într-o activitate complet devotată
dumneavoastră, pacienților, astfel încât voi asculta atent și deschis problema pentru care vă adresați, adoptând cu promptitudine și corectitudine tratamentul de care aveți nevoie.