Consultații și investigații NEUROLOGIE la RMN Diagnostica Sibiu

Consultații și investigații NEUROLOGIE la RMN Diagnostica Sibiu

Articol Neurologie

Departamentul de Neurologie din cadrul centrului medical RMN Diagnostica Sibiu vine în întâmpinarea nevoilor pacienților cu o echipă de medici complexă, ce îmbină experiența cu entuziasmul și nevoia de cunoaștere. Astfel, oferim consultații de specialitate neurologie, completate cu o gamă largă de investigații specifice, respectiv: Electromiografie (EMG), Ecografie Doppler carotidiană, Ecografie transcraniană, atât în contract CAS Sibiu, dar și în sistem privat sau în baza asigurărilor de sănătate private.

Tot aici, pacienții au posibilitatea de a fi rapid și corect diagnosticați, prin intermediul investigațiilor de rezonanță magnetică RMN.
RMN Diagnostica se află în relație contractuală cu următoarele companii de pe piața asigurărilor private de sănătate:Signal Iduna, Allianz Țiriac, Medoc, Europ Assistance, Asirom și Sanador.

Suntem aici, pentru dumneavoastră, mereu implicați și gata să dăm o mână de ajutor! Programul nostru este adaptat perioadei prin care trecem, dar acoperim mare parte din consultațiile și investigațiile medicale de specialitate. Fiecare afecțiune trebuie tratată cu maximă seriozitate, astfel că medicii noștri fac o prioritate din cazul fiecărui pacient ce intră în centrul nostru.

Pacienții noștri intră în clinică, după un triaj prealabil, riguros, după completarea unui chestionar cu privire la simptomatologie sau deplasările efectuate.
Pacienții examinați vor purta papucei de unică folosință, aceasta după ce se vor dezinfecta pe mâini cu soluțiile puse la dispoziție.

Dăm asigurări tuturor pacienților noștri că facem tot ceea ce este necesar pentru ca spațiile, cabinetele de consultații, recepțiile, sălile de așteptare, pardoselile, să fie dezinfectate foarte des, conform normelor în vigoare.

Vă rugăm să fiți cooperanți și să lucrăm împreună pentru sănătatea și zâmbetele tuturor! Avem o singură viață. Să avem grijă de ea!

Pentru informații, tarife și programări Sibiu
Strada Someșului nr.19
Telefon: 0269243121 // 0269243135
www.rmn-diagnostica.ro / contact@rmn-diagnostica.ro/ https://www.facebook.com/RMNDiagnostica/