Consultații și investigații neurologice RMN Diagnostica

Articol Neurologie

Acutizarea migrenelor pe timp de vară poate fi o problemă comună pentru mulți pacienți.

Schimbările de temperatură, expunerea la soare, deshidratarea și modificările de rutină pot fi factori declanșatori ai crizelor migrenoase în această perioadă a anului. Deși cauzele exacte ale migrenelor nu sunt pe deplin înțelese, se crede că acestea implică o combinație complexă de factori genetici, de mediu și hormonali.

Centrele RMN Diagnostica oferă o abordare specializată și personalizată pentru tratarea migrenelor. Imagistica prin rezonanță magnetică (RMN) este una dintre metodele avansate utilizate în diagnosticarea migrenelor și în stabilirea unui plan de tratament eficient. RMN-ul permite medicilor să obțină imagini detaliate ale creierului și să observe eventuale anomalii structurale sau alte modificări care pot contribui la apariția migrenelor.

Prin utilizarea tehnologiei avansate: RMN, CT și prin promovarea unei abordări integrate, care include tratamentul medicamentos și non-medicamentos, ajutăm pacienții să-și îmbunătățească calitatea vieții și să gestioneze mai eficient migrenele.

Brașov | Cristian | Codlea | Făgăraș | Victoria
0368990

Sibiu, strada Someșului nr. 19
0269243121