Dr. Gheorghe Ghișe RMN Diagnostica

CONSULTAȚII DIABET în contract CAS, la RMN Diagnostica Sibiu

Articol Diabet, nutriție și boli metabolice

Cu bucurie și mândrie centrul medical RMN Diagnostica anunță începerea colaborării cu dr. Gheorghe Ghișe, cel mai cunoscut diabetolog al Sibiului. Medic primar diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, domnul doctor va acorda consultații de specialitate DIABET, în cadrul policlinicii RMN Diagnostica Sibiu, în contract CAS!

Absolvent al Facultății de Medicină din Cluj, fost coordonator al Compartimentului de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, medic primar, doctor în științe medicale, dr. Gheorghe Ghișe, spune că a avut şansa de a avea o meserie care reprezintă, în primul rând, o mare pasiune.

Pasiunea pentru meserie îl urmăreşte şi atunci când nu se află în mijlocul bolnavilor, în timpul liber, citind cu plăcere literatură de specialitate şi urmărind pe internet noutăţile din domeniu.

Așadar, din 1 septembrie, consultații GRATUITE, în baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist (în contract CAS), acordate de medicul diabetolog Gheorghe Ghișe, la policlinica RMN Diagnostica Sibiu.

Pentru informații, tarife și programări:
Sibiu, Strada Someșului nr.19
Telefon: 0269243121
www.rmn-diagnostica.ro
contact@rmn-diagnostica.ro

De asemenea, policlinica RMN Diagnostica Sibiu, oferă pacienților, consultații GRATUITE, în baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist și la următoarele specialități medicale:
– CARDIOLOGIE
– ENDOCRINOLOGIE
– ORTOPEDIE- TRAUMATOLOGIE
– PSIHIATRIE
– PSIHOLOGIE
– NEUROLOGIE
Dar și investigații imagistice rezonanță magnetică RMN, Osteodensitometrie- DXA, Electromiografie, precum și o serie de ecografii.