Consultații cardiologie la RMN Diagnostica Făgăraș

Articol Cardiologie

Cu o viziune îndreptată către îngrijirea inimii și o pasiune pentru medicina cardiovasculară, Dr. Ghencea Stelian Bogdan s-a alăturat recent echipei de Cardiologie de la RMN Diagnostica Făgăraș, după mai mulți ani în care a profesat în Germania.

Dr. Ghencea Stelian Bogdan și-a început cariera medicală cu o fundamentare solidă, absolvind Facultatea de Medicină și specializându-se ulterior în cardiologie. Cunoștințele sale vaste și dedicarea față de pacienți l-au propulsat într-o carieră în care accentul pe sănătatea inimii a fost o constantă. Astfel, a devenit un nume respectat în domeniul său și o alegere naturală pentru a contribui la echipa de profesioniști a RMN Diagnostica Făgăraș.

🫶 Empatia și comunicarea eficientă sunt trăsăturile care definesc relația medic-pacient pentru Dr. Ghencea Stelian Bogdan. Înțelege că fiecare pacient are o poveste unică și că o abordare personalizată este esențială în furnizarea unei îngrijiri medicale de calitate. Astfel, pacienții săi se simt înțeleși și sprijiniți pe tot parcursul procesului de diagnostic și tratament.

Doctorul Ghencea Stelian Bogdan va acorda consultații de Cardiologie în contract CAS, în zilele de luni până vineri, EKG, Ecografii cardiace, indice gleznă-braț (IGB), precum și montare și interpretare Holtere TA și EKG, toate acestea pe bază de programare prealabilă.

RMN Diagnostica Făgăraș, centru medical integrat – policlinică, analize medicale de laborator și imagistică CT și RMN.

Informații și programări
Făgăraș, strada Ghioceilor nr. 1 și 6
0368 990