Kinetoterapie / Fizioterapie

Kinetoterapie / Fizioterapie

Recuperarea medicală se ocupă cu diminuarea dizabilităților și cu reducerea deficitului funcțional, utilizând pentru aceasta factori fizici precum kinetoterapia, electroterapia, termoterapia, hidroterapia etc.

Exercițiile de recuperare se folosesc în afecțiuni ușoare, după intervenții chirurgicale și în cazul persoanelor care au suferit leziuni grave.

Recuperarea poate fi necesară la persoane din orice grupă de vârstă, însă nivelul, tipul și scopul diferă în funcție de afecțiunea fiecăruia în parte. Persoanele tinere pot beneficia de un program de recuperare mai intens față de vârstnici.

Înainte de a începe un program de recuperare, trebuie să vă prezentați la un medic specialist care, în urma examinării fizice și a anamnezei, va stabili tipul de recuperare potrivit afecțiunii pe care o aveți.

Beneficiile kinetoterapiei în sezonul rece

Temperaturile scăzute din sezonul rece aduc cu ele accentuarea durerilor osteoarticulare și rigiditate musculară generală. Studiile arată ca există o creștere de 50% a numărului de pacienți în vârstă, care caută tratament pentru oase și articulații. Cei mai vizați sunt pacienții cu afecțiuni degenerative și reumatismale. Pacienții experimentează durere, rigiditate și umflături la nivelul articulațiilor. […]

Kinetoterapie & Masaj terapeutic – în afecțiunile neurologice și ortopedice

Fiziokinetoterapeutul Adela-Simona Frâncu își adaptează îngrijirea în funcție de fiecare pacient.

Consultații gratuite – Cristian

În centrul nostru de la Cristian, oferim pacienților consultații de specialitate, GRATUIT, cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist.

Kinetoterapie – Recuperarea mâinii

Daniela Czelny, kinetoterapeut în cadrul centrului RMN Diagnostica Brașov începe recuperarea pacientului (pe care o continuă și în…

Gimnastică & Masaj pentru gravide și Recuperare respiratorie

Venim în întâmpinarea pacienților noștri din ???????? cu servicii de Kinetoterapie, efectuate de Adela-Simona Frâncu, fiziokinetoterapeut.

Recuperarea mâinii la RMN Diagnostica

În imaginea de mai sus, pacientul Danielei Czelny – kinetoterapeut în cadrul centrului medical RMN Diagnostica Brașov

Comments are closed.