Kinetoterapie / Fizioterapie

Kinetoterapie / Fizioterapie

Recuperarea medicală se ocupă cu diminuarea dizabilităților și cu reducerea deficitului funcțional, utilizând pentru aceasta factori fizici precum kinetoterapia, electroterapia, termoterapia, hidroterapia etc.

Exercițiile de recuperare se folosesc în afecțiuni ușoare, după intervenții chirurgicale și în cazul persoanelor care au suferit leziuni grave.

Recuperarea poate fi necesară la persoane din orice grupă de vârstă, însă nivelul, tipul și scopul diferă în funcție de afecțiunea fiecăruia în parte. Persoanele tinere pot beneficia de un program de recuperare mai intens față de vârstnici.

Înainte de a începe un program de recuperare, trebuie să vă prezentați la un medic specialist care, în urma examinării fizice și a anamnezei, va stabili tipul de recuperare potrivit afecțiunii pe care o aveți.

RMN Diagnostica – Promotor al sănătății și reabilitării în inima Brașovului

Un partener de încredere în îngrijirea sănătății, RMN Diagnostica, aduce servicii de înaltă calitate în domeniul reabilitării medicale

Kinetoterapie și Fizioterapie la RMN Diagnostica Brașov

RMN Diagnostica Brașov oferă servicii de Kinetoterapie și Fizioterapie de înaltă calitate …

Leziunea de menisc

Meniscul este o structură ce face parte din articulația genunchiului, care se întinde și amortizează spațiul dintre osul coapsei (femurul) și osul gambei (tibia)…

Proceduri, Kinetoterapie și Masaj medical Brașov | Făgăraș

Kinetoterapie și masaj terapeutic în afecțiunile neurologice și ortopedice, în contract CAS…

Kinetoterapie & Masaj terapeutic – în afecțiunile neurologice și ortopedice

Fiziokinetoterapeutul Adela-Simona Frâncu își adaptează îngrijirea în funcție de fiecare pacient.

Consultații gratuite – Cristian

În centrul nostru de la Cristian, oferim pacienților consultații de specialitate, GRATUIT, cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist.

Comments are closed.