Multidisciplinary Approach in Neuro Oncology

SIMPOZION ȘTIINȚIFIC

Clinica RMN Diagnostica Sibiu, cu spijinul Colegiului Medicilor Sibiu și al Facultății de Medicină din cadrul ULB Sibiu, invită medicii, dar și pe toți cei interesați la simpozionul științific MULTIDISCIPLINARY APPROACH IN NEURO ONCOLOGY.

Evenimentul va avea loc, vineri, 31 mai, în Aula Magna a Facultății de Medicină din Sibiu, în intervalul orar 09.00- 18.00.

În cadrul simpozionului vor participa cu prezentări în oncologie, neurochirurgie, imagistică medicală, nefrologie, medici rezidenți, medici specialiști și medici primari din comunitatea sibiană.

Coordonatorul științific al acestui eveniment va fi doamna doctor Mihaela Racheriu, medic primar radiologie și imagistică medicală, șef lucrări.

De asemenea, șeful comitetului științific va fi dr. Mircea Vicențiu Săceleanu, medic primar neurochirurg, doctor în medicină, șef lucrări neurochirurgie.

Participanții la simpozion vor primi diplome de participare și credite EMC..

Data limită de înregistrare este 31.05.2019.

Formular de înregistrare

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Participarea la acest eveniment se poate face si pe baza confirmărilor la numărul de telefon 0751150435 sau la adresa de e-mail bica@rmn-diagnostica.ro.

Vă așteptăm cu drag !