Monitorizare CT

rmn diagnostica - policlinica si imagistica medicala

Imagistică medicală de monitorizare gratuită.

Centrele RMN Diagnostica Sibiu, Brașov, Făgăraș aflate în relație contractuală cu CNAS, efectuează investigațiile de imagistică medicală (RMN, CT) de monitorizare, fără plafon de decontare.

Decontare integrală fără plafon prin CNAS

Timp scurt de așteptare – fără liste de programări.

Programează-te pentru monitorizare

  Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/ă de către RMN Diagnostica în legatură cu serviciile medicale solicitate. Se aplică Politica de confidențialitate și Termeni și condiții.

  Despre imagistica medicală de monitorizare.

  Pentru a veni în sprijinul persoanelor asigurate, RMN Diagnostica facilitează accesul acestora, efectuând investigații medicale paraclinice necesare monitorizării pacienților diagnosticați cu boli oncologice, diabet zaharat, boli cardiovasculare, boli rare, boli neurologice și boli cerebrovasculare, în baza biletului de trimitere de monitorizare.

  Ai întrebări?

  Cui i se aplică monitorizarea gratuită?

  Tuturor persoanelor asigurate care necesită monitorizare in urma diagnosticării cu boli oncologice, diabet zaharat, boli cardiovasculare, boli rare, boli neurologice și boli cerebrovasculare, în baza biletului de trimitere distinct de monitorizare.

  Pacienții trebuie să indeplinească cumulat condițiile:

  Întrebări frecvente

  *Asigură-te că pe biletul de trimitere se regasește scris „Monitor 1, 2, ….7”

  Pentru situaţiile în care se recomandă investigaţii paraclinice sunt necesare urmatoarele monitorizări:

  – «Monitor 1» – dacă investigaţiile paraclinice se recomandă pentru monitorizarea pacienţilor diagnosticaţi cu COVID-19 după externarea din spital;

  –  «Monitor 2» – dacă investigaţiile paraclinice se recomandă pentru monitorizarea pacienţilor diagnosticaţi cu boli oncologice;

  –  «Monitor 3» – dacă investigaţiile paraclinice se recomandă pentru monitorizarea pacienţilor cu diabet zaharat;

  –  «Monitor 4» – dacă investigaţiile paraclinice se recomandă pentru monitorizarea pacienţilor diagnosticaţi cu boli cardiovasculare;

  –  «Monitor 5» – dacă investigaţiile paraclinice se recomandă pentru monitorizarea pacienţilor diagnosticaţi cu boli rare;

  –  «Monitor 6» – dacă investigaţiile paraclinice se recomandă pentru monitorizarea pacienţilor diagnosticaţi cu boli neurologice;

  –  «Monitor 7» – dacă investigaţiile paraclinice se recomandă pentru monitorizarea pacienţilor diagnosticaţi cu boli cerebrovasculare;

  Investigațiile paraclinice de monitorizare sunt gratuite, fiind decontate integral de CNAS, dacă condițiile pacientului sunt indeplinite.

  Gratuitatea se aplică în baza biletului de trimitere distinct de monitorizare, pacienților diagnosticați cu boli oncologice, diabet zaharat, boli cardiovasculare, boli rare, boli neurologice și boli cerebrovasculare.

  Decontarea serviciilor efectuate se realizează fără nicio coplată, în cazul monitorizării putând fi acordate investigațiile, chiar dacă depășesc valoarea de contract. Dacă în momentul solicitării investigaţiilor, am epuizat fondurile contractate,vom efectua procedurile medicale, care vor fi decontate ulterior de Casa de Asigurări de Sănătate, ca urmare a încheierii unui act adițional de suplimentare a valorii de contract.

  Monitorizarea nu are plafon de decontare. Se aplică permanent, indiferent de valoare.

  Dat fiind faptul că decontarea investigațiilor de monitorizare nu are plafon din partea CNAS, veți fi programat imediat.

  Vă puteți programa de Luni pana Vineri in intervalul 8:00 – 20:00 telefonic la numarul 0765 112 402 (Brașov), 0269 / 243 121 (Sibiu), 0368 / 406 529 (Fagaraș).

  Alternativ, vă puteți programa online – click aici pentru programare online.

  (!) Când vă programați, asigurați-vă că aveți la îndemână biletul de trimitere pentru a transmite colegilor tipul de Monitor de pe bilet (1,2..,7), astfel încât să fiți programat la investigațiile potrivite afecțiunii dumneavoastră.

  Programează-te acum, fără listă de așteptare.

  sau

  Comments are closed.