Angio CT

Programează-te acum și beneficiezi de un preț special, de doar 1300 lei.

Angio CT – Tomografie Coronariană (CT Cord)

Angio CT – examinarea rapida si neinvaziva a inimii si vaselor de sange. Ajuta la prevenirea infarctului si AVC-ului.

Coronarografia CT face parte din investigațiile speciale care pot fi efectuate în cadrul centrului RMN Diagnostica Brașov . Această investigație de înaltă acuratețe permite un examen avansat al structurii, vascularizației și funcției cardiace.

PREȚ SPECIAL:

1800 lei – 1300 lei

Programeaza-te pentru investigatie

  Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre RMN Diagnostica in legatura cu serviciile medicale solicitate. Se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.

  Despre Angio CT

  O angiografie cu tomografie computerizata (angiografie CT sau Angio CT) este un test care utilizeaza raze X pentru a oferi imagini detaliate ale inimii si vaselor de sange din organism si care poate identifica zonele ingustate sau blocate ale unui vas de sange.

  De asemenea, investigatia poate ajuta la depistarea unui anevrism sau a placii de aterom (acumularea depunerilor de lipide pe peretii vaselor de sange).

  Pe scurt, examinarea Angio CT combina tehnologia CT cu angiografia conventionala, fiind in acelasi timp o investigatie de scurta durata, neinvaziva si care aduce date importante in diagnosticul clinic si imagistic.

  Avantajele examinării Angio CT

  Este o metodă neinvazivă
  Presupune o doză de iradiere redusă, comparativ cu angiografia clasică
  Oferă date importante în diagnosticul clinic

  Ai intrebări? Contacteaza-ne la 0765 112 402

  Când este recomandat un Angio CT coronarian?

  Examinarea Angio CT poate fi indicata persoanelor care au o anomalie ce implica vasele de sange de la nivelul creierului, inimii, plamanilor, rinichilor sau altor parti ale corpului. Poate fi recomandata de medicii cardiologi, specialistii in chirurgie cardio-vasculara sau medicii neurologi pentru a diagnostica si evalua multe boli ale vaselor de sange si afectiuni conexe, cum ar fi:

  Contraindicații

  Programeaza-te acum si beneficiaza de un pret special, de 1300 lei.

  Sau sună la 0765 112 402 pentru mai multe informații.

  Comments are closed.