Intrebari si raspunsuri – Psiholog Roxana Belean

Articol Psihologie / Psihoterapie

1. De ce am ales specialitatea psihoterapie?
Pentru mine psihoterapia reprezinta un vis implinit care m-a urmarit de mica, doar ca pe atunci nu stiam cum sa il definesc. Prin ochi de copil era dragoste de oameni, pasiune, implicare. Prin ochi de adult este dezvoltare personala, crestere, evolutie, iubire, libertate, viata.

2. Cum văd colaborarea cu RMN Diagnostica?
Am ales clinica Rmn Diagnostica pentru echipa tanara, plina de entuziasm si energie pe care o formam si pentru ca obiectivul clincii de a fi alaturi de pacienti se potriveste cu obiectivul meu de viata si ma duce cu gandul la o mare familie, o familie de profesionisti aflati in slujba oamenilor. Si ce poate fi mai frumos decat sa ma aduc asa cum sunt alaturi de colegii mei care imi impartasesc valorile si dorintele intr-o formula de apropiere si deschidere catre comunitate, catre clientii nostri.

3. Mesajul meu pentru pacienți?
Mesajul meu catre pacienti este sa fie deschisi sa primeasca ceea ce le ofer cu mare drag din ceea ce eu am experimentat si mai doresc sa le spun ca prin iubire vindecarea este mereu posibila. Va astept cu drag sa ne cunoastem si sa va fiu alaturi in drumul vostru catre evolutie.

Roxana Belean
Psihoterapeut integrativ
Psiholog clinician