Centrul Medical Promedical Center

Centrul Medical Promedical Center

Articol RMN

Centrul Medical Promedical Center, unul dintre primele centre private de pe piața medicală clujeană în parteneriat cu RMN Diagnostica- centru de imagistică medicală și ambulatoriu de specialitate anunță instalarea unui aparat RMN Siemens 1,5 Tesla în locația de pe strada Caisului nr. 16, Cluj, tel. 0264 430 175, www.rmn-diagnostica.ro.

“În cei 12 ani de existență pe piața din România RMN Diagnostica a construit o echipă medicală puternică, reușind să aducem alături de noi, medici pasionați și dedicați muncii lor. Particularitatea noastră este grija deosebită față de pacient, dar și dedicația pe care o avem față de fiecare om ce ne trece pragul clinicii. Întâi de toate suntem oameni, empatizăm și punem suflet în tot ceea ce facem! Prin asocierea celor două centre medicale, ne dorim crearea unei echipe puternice, multidisciplinare, în care pacientul să capete încredere și să-și găsească rezolvare la problemele sale de sănătate.” Alexandru Bica, director adjunct RMN Diagnostica

În cadrul echipei RMN Diagnostica- Promedical Center Cluj vor activa doi dintre medicii cu renume la nivel național în domeniul imagisticii medicale: doctorul Grațian Botiș medic primar Radiologie Imagistică Medicală, cu numeroase atestate în Ecografie, Computer Tomograf – CT, Rezonanță Magnetică (RMN), tehnici intervenționale ghidate imagistic (puncții, biopsii), ecografie cu substanță de contrast, sonoelastografie, ecografie Doppler vasculară și doctorul Tiberiu Guttman, medic primar Radiodiagnostic și Imagistică Medicală, doctor în medicină, care prin prezența, experiența, expertiza și aportul acestora, aduse echipei noastre, vor consolida poziția clinicii noastre pe piața medicală din centrul țării.
SPECIAL! Cu prilejul deschiderii noii clinici, până la 1 februarie 2019, oferim tuturor pacienților prețuri speciale și discounturi de până la 30%!

Așadar, pentru orice tip de investigație RMN nativ, tariful va fi de numai 340 lei, iar pentru investigațiile ce necesită și substanță de contrast, tariful va fi de 550 lei!

Clujenii și nu numai, vor găsi, într-un singur loc, ambulatoriu de specialitate, servicii de medicina muncii, laborator de analize medicale, recunoscut național și internațional pentru activitatea științifică și de cercetare, precum și servicii de rezonanță magnetică (IRM), la cele mai înalte standarde de calitate.