rmn diagnostica cluj

Centru de imagistica Cluj – echipa dedicată

Articol Radiologie / Imagistică

RMN Diagnostica- centru de imagistică medicală și ambulatoriu de specialitate își dezvoltă poziția pe piața medicală din țară, printr-un parteneriat solid cu centrul medical Promedical Center, unul dintre primele centre private de pe piața medicală clujeană. Ne bucurăm pentru fiecare pas pe care clinica RMN Diagnostica îl face, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor pacienților cu personal bine pregătit și cu atenție deosebită față de actul medical. În cei 12 ani de existență pe piața din România am construit o echipă medicală puternică, reușind să aducem alături de noi, medici pasionați și dedicați muncii lor. Particularitatea noastră este grija deosebită față de pacient, dar și dedicația pe care o avem față de fiecare om ce ne trece pragul clinicii. Întâi de toate suntem oameni, empatizăm și punem suflet în tot ceea ce facem! Prin asocierea celor două centre medicale, ne dorim crearea unei echipe puternice, multidisciplinare, în care pacientul să capete încredere și să-și găsească rezolvare la problemele sale de sănătate.

Dr. Grațian Botiș – medic primar Radiologie Imagistică Medicală, cu numeroase atestate în Ecografie, Computer Tomograf – CT, Rezonanță Magnetică (RMN), tehnici intervenționale ghidate imagistic (puncții, biopsii), ecografie cu substanță de contrast, sonoelastografie, ecografie Doppler vasculară, este unul dintre medicii ce s-au alăturat echipei Rmn Diagnostica încă de la început, de peste 11 ani de activitate. Domnul doctor Grațian Botiș completează profesionalismul echipei de la Cluj, prin expertiza și experiența sa, oferite mereu cu drag și cu zâmbetul pe buze, pacienților ce aleg clinica noastră.

Spunem bun venit în echipa Rmn Diagnostica- ProMedical Center Cluj domnului doctor Guttman Tiberiu, medic primar Radiodiagnostic și Imagistică Medicală, doctor în medicină, un nume important pe piața medicală din România. Prin prezența, experiența, expertiza și aportul său adus echipei noastre, clinica Rmn Diagnostica își va consolida prezența în Cluj și nu numai și va câștiga încrederea pacienților ce vor alege să beneficieze de serviciile noastre medicale.

Diana Sencovici – Tehnician Licențiat Radiologie și Imagistică este printre primii absolvenți ai Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca, secția Radiologie și Imagistică medicală. 16 ani de experiență ca tehnician radiolog, Diana afirmă categoric că investigația RM primordială în stabilirea unui diagnostic cert. „Domeniul medical a cunoscut o progresie fantastică în ultimul deceniu. Rezonanța magnetică reprezintă cel mai concret mod în care putem diagnostica și, ulterior, trata pacienții. Mă bucur că Rmn Diagnostica mi-a oferit șansa de a face parte dintr-o echipă profesionistă, pentru care pacientul este mereu pe primul loc și că am ocazia să ofer din experiența acumulată pacienților clujeni și nu numai.”

Vișan Mircea Lucian – Tehnician Licențiat Radiologie și Imagistică, „Rezonanța magnetică reprezintă în zilele noastre cea mai complexă investigație neiradiantă care ne oferă, atât informații patologice, cât și anatomice, în scurt timp, importante pentru stabilirea unui diagnostic cert. Ca absolvent al Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca, secția Radiologie și Imagistică medicală și cu o experiență de peste un an în realizarea investigațiilor imagistice, în special cele oncologice, pot susține ca Rmn-ul reprezintă una dintre cele mai performante investigații, dar și cea mai utilizată, existentă la ora actuală pe piața medicală mondială. Am acceptat fără nicio ezitare propunerea de a face parte din echipa Rmn Diagnostica știind că în spatele acestui proiect se află o echipă de oameni profesioniști, dedicați în totalitate pacientului”.

Andreea Ioana Magda – Tehnician Licențiat Radiologie și Imagistică, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca, secția Radiologie și Imagistică medicală. ” După 13 ani de imagistică medicală, timp în care am lucrat cu toate aparatele de specialitate, îmi place să spun că RM-ul este cel care dă diagnosticul: cert, curat și în timp scurt. M-am alăturat și eu echipei Rmn Diagnostica, cu sufletul deschis și cu credința că prin profesionalism, dedicație și respect față de pacient vom reuși să contribuim și noi la o diagnosticare cât mai rapidă și, de ce nu, la prevenția în sănătate. Sunt mândră și totodată fericită că piața medicală clujeană are un astfel de centru pluridisciplinar, cu oameni sufletiști și mereu dornici de a învăța.”