Consultatii alergologie Brasov - dr. Ramona Costea RMN Diagnostica

Alergologie la RMN Diagnostica Brașov

Articol Alergologie

Alergia (din grecescul αλλεργια, care înseamnă reacție diferită) este o reacție anormală, exagerată a organismului declanșată de expunerea la substanțe comune, prezente în mod obișnuit în mediul înconjurător, bine tolerate de persoanele fără predispoziție la dezvoltarea bolilor alergice și percepute ca alergene de persoanele susceptibile. Specialitatea medicală care se ocupă cu studiul bolilor în care sunt implicate procese alergice se numește Alergologie și Imunologie Clinică.

Începând cu luna octombrie, echipa de medici ai RMN Diagnostica Brașov se consolidează prin prezența doamnei doctor Ramona- Veronica Costea, medic primar alergologie și imunologie clinică.

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Târgu-Mureș, doamna doctor are peste 10 ani de experiență în domeniul medical. Este membru al Societăţii Române de Alergologie şi Imunologie Clinică, al Academiei Europene de Alergologie şi Imunologie Clinică, al Societăţii Europene de Boli Respiratorii și al Organizației Mondiale a Alergiilor.

Mulțumim pentru că v-ați alăturat echipei noastre!

Informații și programări:

BRAȘOV
Hermann Oberth nr. 8 (zona Uranus- Piața Astra)
0368005773 // 0765112402
www.rmn-diagnostica.ro
ambulator@rmn-diagnostica.ro